+385 21 782 198

O nama

FOCUS NEKRETNINE ovlaštena je agencija za posredovanje u prometu nekretnina upisana u registar licenciranih agencija za posredovanje pri Hrvatskoj Gospodarskoj Komori.
Našim klijentima nudimo širok spektar usluga vezanih uz prodaju, kupovinu te najam i zakup nekretnina (stanova, kuća, poslovnih prostora i zemljišta): procjenu vrijednosti nekretnina, oglašavanje, pripremu potrebne dokumentacije, izradu pravnih akata (predugovora i ugovora o kupoprodaji te najmu i zakupu), ispitivanje zakonske regulative za strane kupce te osiguranje cjelokupnog procesa kupoprodaje od samog početka do upisa u zemljišne knjige, savjetovanje vezano uz investicije na nekretnini.
Osim posredovanja u prometu nekretnina nudimo i usluge unutarnjeg uređenja prostora - adaptacije, energetsko certificiranje, energetsku obnovu zgrada-projektiranje i izradu glavnog projekta, nadzor građenja i konzalting.    
Naša djelatnost usmjerena je primarno na područje Dalmacije, posebno Splita, Imotske krajine, Makarske, Omiša, Dubrovačko neretvanske županije, te na zapadnu Hercegovinu a takva orijentacija i poznavanje lokalnog područja i njegovih specifičnosti omogućava nam da se usredotočimo na individualne potrebe naših klijenata i pružimo kvalitetnu uslugu.
Prepoznatljivost na tržištu nekretninama trudimo se graditi na profesionalnom, individualnom i neposrednom pristupu koji obuhvaća stalnu dostupnost i pružanje „all inclusive usluge“. Tako našim klijentima nudimo, među ostalim, i uslugu sveobuhvatne brige za nekretninu u najmu čime nastojimo u potpunosti rasteretiti naše klijente najmodavce obavljanja tehničkih, administrativnih i svih drugih poslova tijekom čitavog razdoblja najma.
Ime naše agencije FOCUS (dom, fokus) u središte našeg djelovanja postavlja sveobuhvatnu, profesionalnu i kvalitetnu brigu o vašoj nekretnini. Obratite nam se s povjerenjem.

Vaš Focus nekretnine tim!

Osnovni podaci:

Naziv:FOCUS NEKRETNINE, obrt za usluge i građevinarstvo
Skraćeni naziv:FOCUS NEKRETNINE
Sjedište:Kralja Zvonimira 4, 21260 Imotski
OIB:58860888096
Transakcijski računi i nazivi banaka:PRIVREDNA BANKA ZAGREB IBAN HR72 2340 0091 16051750 6
Email: info@focusnekretnine.hr
Br. tel: +385 21 782 198
Mob: + 385 99 791 5426